Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer

Dec 31, 2019

Ligger du brak på sofaen mættet af flere dages julemad, familiespændinger og nytårsforberedelser, så er SOUNDVENUE STREAMERs podcastværter klar til at yde eskapistisk og letfordøjelig førstehjælp med denne sær-guide til seks underholdende komedier, du kan streame lige nu.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og...


Dec 24, 2019

Julefreden har lagt sig, gaverne er (snart) pakket op og sofaen kalder. Så hvad skal du forsøde dine feriedage med i streamingland?

Er du til eskapistisk fantasy med monstre og hekse, eller grumme afsløringer og graverarbejde i amerikansk politik?

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich...


Dec 17, 2019

Året går på hæld, men inden vi popper champagnen og springer ind i et spritnyt streaming-årti, ser Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tilbage på film og serieåret 2019.

Værtsduoen peger på deres personlige opture, de mest underholdende (eller: tåkrummende) øjeblikke og to...


Dec 11, 2019

Er der gråzoner i samtykkedebatten? Skal piger blive bedre til at sige fra? Og hvordan ville du selv reagere, hvis en af dine venner blev anklaget for krænkelser?

I tre afsnit viser DR3-serien ’Natten til lørdag’ os tre sider af samme sag, hvori et hurtigt knald på toilettet til en gymnasiefest kører ad sporet....


Dec 3, 2019

Soundvenues streaming-podcast har en ganske særlig gæst i studiet i denne uge, hvor kvinden bag ’Doggystyle’, Anna Emma Haudal, lægger vejen forbi for at tale ’Doggystyle’-spoilers, Astas skæbne og hvorvidt vi får en sæson 3 (please!).

Sammen med værterne Jacob og Lise kommer Anna Emma også ind på den...