Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer

Apr 30, 2019

Man tror, det er løgn.

Filmskribent Lise Ulrich og filmredaktør Jacob Ludvigsen taber næse og mund over den opsigtsvækkende dokumentarfilm ’Three Identical Strangers’ på Blockbuster, hvis virkelige drama langt overgår fiktionens verden.

Men inden da handler det imidlertid om noget HELT andet i podcasten, da...


Apr 24, 2019

Er Netflix-filmen ’The Silence’ den nye ’Bird Box’? Hvor akavet var Arya Starks sexy time i det seneste afsnit GOT? Og kan Oscar-vinderne Sam Rockwell og Michelle Williams tapdanse sig vej til dit hjerte i ’Fosse/Verdon’ på HBO Nordic?

I denne uges udgave af Soundvenue streamer dissekerer Jacob og Lise...


Apr 15, 2019

’Game of Thrones’ sæson 8 er endelig tilbage på HBO Nordic, og selvfølgelig står denne udgave af SOUNDVENUE STREAMER i vinteren og dragernes tegn – med fornemt gæstebesøg af Soundvenues faste ’Game of Thrones’-anmelder, Rasmus Friis.

Rasmus og Jacob går spoiler-amok på episode et, mens Lise må vente...


Apr 9, 2019

Der er stærke følelser på spil, når Jacob og Lise diskuterer anden sæson af ’Killing Eve’ på HBO Nordic – for særligt én af de to har et meget blødt punkt for Eve og Villanelles koldblodige katten-efter-musen-krimi skabt af Phoebe Waller-Bridge.

Inden seriemorderen slippes fri skal det dog først handle...


Apr 2, 2019

I fjerde afsnit af SOUNDVENUE STREAMER synker værter Jacob og Lise hugtænderne i ’What We Do in the Shadows’ på HBO Nordic, seriefilmatiseringen af instruktør Taika Waititis kult-mockumentary, der blandt blodsprøjt og slapstick introducerer et uforglemmeligt udyr i kontorklæder.

Og herefter skal det handle om...