Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer

Aug 27, 2019

Kan man overhovedet længere sige Casper Christensen uden også at sige Frank Hvam på dansk tv?

Måske ikke – og derfor tager Casper da også på en brav, liderlig og selvudsletteligt selvsatirisk solorejse til Norge (!) i mockumentary-serien ’Undskyld, Norge’ på Viaplay, der giver os den arrogante...


Aug 21, 2019

Tidens mest omtalte krimiserie er tilbage på Netflix, og Streamer-duoen Jacob og Lise har derfor dedikeret hele ugens udsendelse til anden sæson af David Finchers seriemordermareridt ’Mindhunter’ badet i lysstofrørenes gullige skær.

Denne gang kommer FBI-agenterne Tench og Holden i nærkontakt med både Son of...


Aug 13, 2019

’Beverly Hills 90210’ er tilbage, men intet er som før for Brandon, Brenda, Kelly og co. i ’BH90210’, der spinder fed satire på skuespillerne bag teenageikonerne.

Tori Spelling og Jennie Garth har skrevet og produceret, og sammen med Jason Priestley, Ian Ziering, Gabrielle Carteris og Brian Austin Green...


Aug 6, 2019

Man kan ikke komme udenom Charles Manson i denne måned, hvor den notoriske seriemorder figurerer i både Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’, den nye sæson ’Mindhunter’ og i dokumentarserien ’Charlie Manson’s Bloodline’, der nu kan ses på Viaplay.

Jacob og Lise går veloplagte og...