Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer

Jan 29, 2020

Efter to spillefilm og en dokumentar om tragedien på Utøya kunne man fristes til at stille spørgsmålstegn ved, om vi nu også har behov for at se begivenhederne udfoldet i en seks timer lang dramaserie.

Så kan NRK’s ’22. juli’ overbevise vores to podcastværter om sin relevans?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen...


Jan 21, 2020

Endnu et serieår, endnu en Stephen King-seriefilmatisering. Men har vi ikke snart fået nok gys fra horror-mesteren fra Maine?

Aldrig i livet, mener især den ene halvdel af SOUNDVENUE STREAMER’s værtsduo, der i sin gyserbesættelse er gået så langt som til at tigge HBO Nordic for flere episoder af ’The...


Jan 14, 2020

2020 byder på et overflødighedshorn af nye streaming-film og serier, så i denne uge guider Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich dig til de mest interessante titler, du skal holde skarpt øje med.

Værterne peger på de serier, vi kommer til at snakke mest om ved vandautomaten, de mest...


Jan 9, 2020

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich er tilbage fra ferien og kickstarter 2020 med et brag:

I denne uge har streaming-podcasten nemlig fået VIP-besøg af serieskaberne og skuespillerne Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag til en fuldfed spoiler-snak om fjerde sæson af deres rasende...