Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer

Jun 30, 2020

Nogle streaming-titler bør simpelthen komme med en lille advarsel; »Bør ikke ses alene i sommerhus«.

Andre kræver helt modsat fuld skrue på volumenknappen og paraply i din aperol.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich mikser en særlig genrecocktail i denne uge, hvor det ført skal handle...


Jun 23, 2020

Det er langt fra alle fremragende, udenlandske indiefilm, der finder vej til danske biografer – og så meget desto mere positivt overrasket bliver man, når perlerne med ét dukker op på streaming.

Herhjemme blev vi snydt for sidste års ’Waves’ og ’Beats’, men nu er begge klar på henholdsvis Youtube og...


Jun 16, 2020

Inden for den sidste uge har to sorte, amerikanske kulturikoner begge udgivet nyt, politisk ladet materiale, der skriver sig direkte ind i det aktuelle Black Lives Matter-momentum:

Komikeren Dave Chappelle har højest overraskende frigivet en halv times alternativ comedy special på Netflix’ Youtube-kanal (gratis for...


Jun 9, 2020

Hvad er det for nogle voldsomme afsløringer, der kommer for dagen i DR-serien ’Tessas hævn’, om den fremadstormende danske rapper Tessa?

Og hvorfor er det så kontroversielt for sorte kvinder at highlighte seksuelle krænkelser i den amerikanske hiphopindustri?

Podcasten tuner i denne uge ind til to...


Jun 2, 2020

Det er ikke altid årets mest præ-hypede serietitler, der ender med at gøre størst indtryk.

Det må filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich konstatere i denne uge, hvor podcastduoen blandt andet stiller skarpt på den engelske dramaserie ’I May Destroy You’ på HBO Nordic.

Serien er skabt af...