Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Apr 15, 2019

’Game of Thrones’ sæson 8 er endelig tilbage på HBO Nordic, og selvfølgelig står denne udgave af SOUNDVENUE STREAMER i vinteren og dragernes tegn – med fornemt gæstebesøg af Soundvenues faste ’Game of Thrones’-anmelder, Rasmus Friis.

Rasmus og Jacob går spoiler-amok på episode et, mens Lise må vente på sidelinjen som en af de eneste seriefans med en puls, der aldrig har set ’Game of Thrones’! 

Er du også en GOT-outsider – eller har du bare ikke set første afsnit af sæson 8 endnu – kan du springe frem til 16.43 i udsendelsen, hvor det i stedet skal handle om et sprælsk og eksperimenterende racedrama i Sundance-fænomenet ’Blindspotting’.

Lise kalder indiehittet for »en af de bedste film, jeg har set i år«, men er Jacob enig? Og er han og Rasmus lige meget oppe og køre over GOT-premieren (og ikke mindst Pilou Asbæks lagenudfoldelser)?

Lyt med, når podcasterne debatterer i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge og på blot en halv time leverer skarp inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.