Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Nov 5, 2019

Apple TV+ er landet, og SOUNDVENUE STREAMER hopper selvfølgelig om bord i den nye streamingtjenestes stjernespækkede flagskibsserie, ’The Morning Show’.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell fører an i fortællingen om kvindekamp og #MeToo-skandaler på en amerikansk tv-station, men er serien lige så appetitvækkende på skærmen som på papiret?

Podcastvært og filmskribent Lise Ulrich diskuterer med filmanmelder Freja Dam, der i denne uge gæster studiet i Jacobs barselsfravær.

Efter morgennyhederne i Chicago går turen til New Jersey i komedieserien ’Ramy’, hvori den muslimske standupper Ramy Youssef spiller en semiselvbiografisk version af sig selv.

Ramy navigerer hverdagen som troende muslim, der konstant snubler over egne ben, ubevidste bias og kiksede oneliners i datinglivet – og tingene bliver ikke nemmere, da han forelsker sig i en jødisk kvinde.

’Ramy’ har fået forrygende anmeldelser i det amerikanske, men hvad mener podcastduoen om serien, der bærer et tæt slægtskab med Aziz Ansaris ’Master of None’?

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER dissekerer ugens to mest interessante streaming-titler – på en skarp halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.