Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Sep 24, 2019

Den amerikanske komiker Zach Galifianakis og hans to bregner er tilbage, nu som spillefilm på Netflix med et hav af Hollywood-stjerner og musikere. Men fremstår bregnerne lige så sprøde i filmformatet som de gjorde i Funny or Die-webserien af samme navn?

Jacob og Lise er ikke enige (én så filmen med tømmermænd, den anden med influenza), men en ting er sikkert og vist: Filmens fraklip er noget af det sjoveste, du kommer til at se i denne uge.

Det skal også handle om ambitiøse, manipulerende unge i serieskaber Ryan Murphys (’Pose’, ’American Horror Story’) kitchede og kulsortsatiriske teen-drama ’The Politician’, hvori Broadway-stjernen Ben Platt spiller en opportunistisk highschool-elev med præsidentdrømme – og Gwyneth Paltrow er hans stenrige mor.

’The Politcian’ på Netflix spidder #MeFirst-generationens egotrippende storhedsvanvid og korrumperede følelsesliv, og Murphy-fangirl Lise er vild med stilen. Men hvad mener Jacob?

Og hvad tænker værterne om søndagens Emmy-uddeling, der kastede guld efter især én Streamer-favoritserie indimellem pænt pinlige GOT-optrædener?

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER giver dig ugens bedste streaminganbefalinger på en hurtig halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.