Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Aug 27, 2019

Kan man overhovedet længere sige Casper Christensen uden også at sige Frank Hvam på dansk tv?

Måske ikke – og derfor tager Casper da også på en brav, liderlig og selvudsletteligt selvsatirisk solorejse til Norge (!) i mockumentary-serien ’Undskyld, Norge’ på Viaplay, der giver os den arrogante ’Klovn’-spradebasse, vi kender så godt. I store doser, skrevet af manden selv og med gæstebesøg fra selveste ’Skam’s Ulrikke Falch.

Er det frydefuldt tåkrummende eller bare virkelig op ad fjeldet i seriens otte korte afsnit? Podværterne Jacob og Lise er delte – men til gengæld finder de fælles fodslag når det skal handle om den nye colombianske Netflix-serie ’Grønt grænseland’ (’Frontera Verde’). Her dykker efterforskeren Helena ned i en sag om myrdede kvinder og stammeovertro i Amazonas jungle, hvor der er mere på spil mellem himmel og jord end øjet ser...

Første afsnit er instrueret af den visionære colombianske filmskaber Ciro Guerra (’Slangens favntag’ og dette års ’Trækfugle’), og det er grumt og klaustrofobisk. Men kan serien leve op til sammenligningerne med ’True Detective’? Og er det ultimativt kvindemord eller Casper C, du skal bruge en regnfuld søndag sammen med?

Værtsduoen giver dig svaret – og vender også traileren til den kommende, stærkt imødesete ’Breaking Bad’-film, ’El Camino: A Breaking Bad Movie’.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.