Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Mar 24, 2020

OBS: Vi beklager lydkvaliteten i ugens podcast, der blev optaget under ekstraordinære forhold.

Efter en uges sygdomspause er filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tilbage ved mikrofonerne for at give dig ugens streaming-anbefalinger – men selvfølgelig er intet som før.

De to værter optager således med hver deres tæppe over hovedet (!) og 60 km imellem sig, når de først tager bestik af coronakrisens aktuelle påvirkning af streaming-land (hvad med 'Friends'-genforeningen?), og dernæst dykker ned en række af de virusfilm, der tidligere har tegnet vores fiktive billeder af pandemier.

Særligt én ikonisk scene fra 90'er-hittet 'Outbreak' står fortsat uhyggeligt knivskarpt og relevant, men hvad med resten af filmen med Dustin Hoffman og Kevin Spacey på rollelisten?

Er Steven Soderberghs absurd stjernespækkede 'Contagion' den mest spot-on »corona-film«? Eller kan vi rent faktisk tage mere med fra den dystopiske nyklassiker 'Children of Men' (for øvrigt en af Jacobs yndlingsfilm)?

Få svarene i Soundvenue Streamer, der denne gang også giver dig de bedste tips til dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX' stærke onlineprogram.

Streaming-info:

'Contagion': Blockbuster
'Outbreak': Blockbuster, iTunes
'Children of Men': Viaplay, iTunes
'28 Days Later': Blockbuster, iTunes

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.