Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Mar 31, 2020

Når Donald Trump farer til Twitter-tasterne for at fordømme en film for at være kaos-opildnende liberalsk propaganda – og selvsamme er skrevet af selveste Damon Lindelof – ja, så skal den film selvfølgelig ses.

Derfor kaster podcastværterne Jacob og Lise sig i denne uge over den gakkede actionsatire ’The Hunt’, hvori nok så politisk korrekte liberale slagter »deplorables« for skægs skyld – indtil de selv får ørerne i maskinen af en sydstatsantiheltinde af den hårdkogte, Clint Eastwood’ske republikanermuld...

En vaskeægte dobbelt Oscar-vinder titter frem i et af plottets mange twists, men er krænkelses-hypen om ’The Hunt’ bare en b-filmsstorm i et glas vand?

Værterne diskuterer, og går derefter rask videre i det politisk-ladede program til en af årets helt store serier fra ingen ringere end ’The Wire’-skaberen David Simon.

’The Plot Against America’ er baseret på Philip Roths bestseller, og skildrer en alternativ amerikansk virkelighed i 1940’erne, hvor nazisympatisøren og flyhelten Charles Lindbergh vælges til præsident i stedet for Franklin D. Roosewelt.

Det får antisemitismen til at blomstre, og serien drager ikke så få paralleller det mordene USA’s politiske højredrejninger.

Men spørgsmålet er, om den også lever op til Simon-fanboy Jacobs tårnhøje forventninger...?

Få svaret i Soundvenue Streamer, der hver uge dissekerer de mest interessante titler i streamingdybet lige nu. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

RETTELSE TIL UDSENDELSEN: 'The Plot Against America'-forfatteren Philip Roth døde i 2016, mens virkelighedens Charles Lindbergh døde i 1974 i en moden alder af 72 år. Vi beklager og bebrejder isolationskuller.