Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Nov 3, 2021

Obs: Lyden i denne uges program er en anelse forringet pga. en mikrofonfejl. Hvis muligt, anbefales afspilning på højtalere frem for høretelefoner.

To bomstærke ensemble-casts løfter ugens mest interessante nye film på streaming, hvor HBO Max og Netflix byder på henholdsvis klassiske kupforviklinger i Steven Soderberghs ’No Sudden Move’ og årets mest cool westernopgør i debutinstruktør Jeymus Samuels ’The Harder They Fall’.

Hos Soderbergh følger vi Benicio Del Toro og Don Cheadles smågangstere, der i Detroit i 1954 sendes på et særdeles kringlet »sidste job« med mafiaassociationer. Og duoen får selskab af både ’Stranger Things’s David Harbour, ’Succession’s Kieran Culin, Jon ’Draper’ Hamm, Matt Damon og Brendan Fraser.

Bliver det for meget af det gode med Soderberghs forkærlighed for plottwist på twist? Podcastværterne diskuterer – og galoperer dernæst mod vest i ’The Harder They Fall’.

Den farverige hævnfilm giver westerngenren en makeover med Idris Elba, Jonathan Majors, LaKeith Stanfield og Regina King som medlemmer af to rivaliserende bander, der drives af et meget personligt grudge.

Der er dømt pangfarver, hiphop på soundtracket og labre skuddueller, og navnlig én af podcastværterne er solgt ... 

Lyt med, når filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich debatterer, hvad du skal sætte på fredag aften.

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.