Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 15, 2019

To af efterårets mest imødesete streaming-titler dominerer ugens podcast, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vender tilbage til ’Breaking Bad’-universet i spinoff-filmen ’El Camino’ og tager en tur til Odden i anden sæson af DR3-hittet ’Doggystyle’.

Jesse Pinkman gør comeback som jaget mand, og ’El Camino’ byder også på et glædeligt gensyn med Jesse Plemmons psykopat Todd – såvel som en række andre BB-kendinge. Men har vi brug for filmen, eller er den et unødigt sidste ord om en serie, der i sin tid sluttede på toppen? 

Fra støvede amerikanske forstæder går turen til det vestsjællandske, hvor Asta (Rosemarie Mosbæk) forsøger at omfavne livet i provinsen samtidig med, at kærestens syrede eks dukker op. Serieskaber Anna Emma Haudal fik Soundvenues Fremtidspris i 2018 for ’Doggystyle’s første sæson, men kan anden omgang bevare momentum som en af dansk tv's bedste ungdomsserier?

Værterne diskuterer på en skarp halv time – og runder også Apples nye streamingtjeneste, der netop har scoret sig to kæmpe instruktører for næsen af HBO og Netflix.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller i din foretrukne podcast-app.