Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Aug 21, 2019

Tidens mest omtalte krimiserie er tilbage på Netflix, og Streamer-duoen Jacob og Lise har derfor dedikeret hele ugens udsendelse til anden sæson af David Finchers seriemordermareridt ’Mindhunter’ badet i lysstofrørenes gullige skær.

Denne gang kommer FBI-agenterne Tench og Holden i nærkontakt med både Son of Sam, Charles Manson og barnemorderen fra Atlanta, der på bare to år myrdede 28 mennesker, men serien byder også på et interessant personligt drama, der giver begge pod-værter kuldegysninger.

De åbner ballet med en 15 minutters spoilerfri diskussion til dem, der endnu ikke har set sæsonen, hvorefter de i udsendelsens anden halvdel går spoileramok på de største twist og seriens slutning. Men bare rolig – der advares først.

Hvorfor er Lise så skeptisk? Og hvorfor synes Jacob til gengæld, at sæsonen er »noget af det bedste«, han har set i år? Har underholdningsindustriens svælgen i seriemordere nået et uskønt mæthedspunkt, eller har Fincher skabt et hovedværk i genren?

Der bliver god debat i studiet, men allerførst aflægger Jacob rapport fra årets tv-festival i København, der blandt andet bød på fint besøg fra komiker Pamela Adlon fra ’Better Things’ og afsløringer fra Mikael Berthelsen.

 SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.