Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 1, 2019

2019 er året, hvor Drake af alle mennesker har produceret to af de mest interessante titler i serieland: Først kom kontroversielle ’Euphoria’, som podcasten hudflettede i sommer, og i denne uge imponerer gangsterserien ’Top Boy’ på Netflix.

Der er ’The Wire’-vibes i luften, men gadedrengene fra London har nye tricks i ærmet – og giver blod på tanden efter mere.

Fra de engelske slumkvarterer går turen videre til animationssfæren i Amazon Primes forunderlige, Richard Linklater-inspirerede serie ’Undone’, hvori kvinden Alma får evnen til at rejse i tid og rum efter en bilulykke. Minder og familietraumer hvirvler rundt i en oliemalet stjernevrimmel, men er Alma ved at knække koden til, hvordan man sætter kulør på leverpostejshverdagen eller midt i et nervesammenbrud?

Podcasten diskuterer, men først runder vi den spritnye teaser til ’Stranger Things’ sæson 4 og den overvældende positive modtagelse af Martin Scorseses kommende Netflix-krimi ’The Irishman’.

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER giver dig ugens bedste streaminganbefalinger på en hurtig halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.