Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Apr 6, 2020

Coronakarantænen fortsætter, også for Soundvenue Streamer, hvis to værter Jacob og Lise atter diskuterer fra hver deres landsdel (og med tæpper over hovedet for minimalt forbedret lydkvalitet, naturligvis).

Distancen forhindrer dog ikke streamingduoen i at sende både skarp kritik og roser efter ugens to titler, der på den ene side dyrker eskapismehygge og på den anden går lige i flæsket på menneskedyrets grimmeste ’mig først’-mentalitet.

Først skal det således handle om den spanske Netflix-gyser ’The Platform’, hvori fangerne i et skyskraberhøjt fængsel kæmper en dødelig kamp for at få mad: Dem, der befinder sig øverst, spiser først og bedst, mens dem, der delegeres til de nederste etager, må ty til grusomheder for at overleve (tankevækkende i en toiletpapirshamstringstid).

Hernæst skifter podcasten radikalt genre, og ser nærmere på en aldrende mester versus ungdommen i skandaleombruste Woody Allens ’A Rainy Day In New York’ med Timothée Chalamet og Elle Fanning.

Filmens premiere blev i sin tid aflyst af Amazon, da gamle misbrugsanklager mod Allen blev MeToo-reaktualiseret, men nu er værket endelig at finde på Blockbuster – så hvad mener Allen-superfan Lise om det endelige resultat? Og ikke mindst om Chalamets præstation?

Lyt med i ugens udgave af Soundvenue Streamer, der også vender Netflix-superhittet ’Tiger King’...!

Du kan abonnere i Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.