Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jul 2, 2019

Jacob og Lise bader i HBO-serier i denne uge, hvor det først skal handle om det engelske dystopi-hit ’Years and Years’, der er kommet snigende ind på de to værter, og dernæst om Russell Crowe i et episk fatsuit i den politisk ladede miniserie ’The Loudest Voice’ fra skaberne af ’Sharp Objects’ og ’Spotlight’.

’Years and Years’ skildrer en dyster, nær fremtid og særligt ét afsnit efterlod Jacob tårevæddet i sofaen ­– men er historien om familien Lyons den nye ’Black Mirror’ eller går der melodrama i mareridtet? Podcasterne er ikke helt enige, selvom én irriterende ting samler dem i fælles harme...

Så er der straks mere håndgribelige historiske begivenheder på tapetet i ’The Loudest Voice’, hvori Russell Crowe spiller FOX News-skaberen Roger Ailes.

Ailes blev en af de mest magtfulde mænd i USA, der indædt modarbejdede Obama og trak i trådene i Det Hvide Hus. Og som krænkede sine kvindelige ansatte i en grad, der gjorde ham til en af hovedpersonerne i #Metoo-bølgen. Crowe giver den hele armen som nyhedsmanden, så hvorfor deler podcaststudiet sig i sucker og skeptiker?

Få svaret, når SOUNDVENUE STREAMER dissekerer ugens to mest interessante streamingtitler – og vender rygterne om Phoebe Waller-Bridges medvirken i ’Killing Eve’ sæson 3. Alt sammen på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.