Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Apr 14, 2020

På tredje uge i træk optager Soundvenues streamingpodcast fra hjemmestudierne med en kun lettere knasende forbindelse mellem værter Lise Ulrich og Jacob Ludvigsen, der finkæmmer streamingdybet fra hver deres smittesikrede base.

Først skal det handle om HBO-serien ’Run’, der har inciterende gode kræfter både foran og bag kameraet, og som fortæller en historie, der i dén grad kæler for drømmen om at hoppe på det første det bedste tog, og stikke af fra den grå hverdag (well, post-coronakrise).

Stortalentet Merritt Wever (’Unbelievable’, ’Marriage Story’) og Domhnall Gleeson (’Ex Machina’) er de tidligere universitetskærester Ruby og Billy, der mødes 15 år senere og tager springet i serien skabt af ’Fleabag’ og ’Killing Eve’-kollegerne Vicky Jones og Phoebe Waller-Bridge.

En drømmekombination – men slingrer toget faretruende?

Hernæst går turen til den danske ungdomsserie ’Limboland’, der netop er landet på Xee, og som kan bryste sig af nogle af det danske film- og serielands mest lovende navne:

Frederikke Dahl Hansen og Emma Sehested Høeg spiller hovedrollerne i fortællingen om giftige venindeskaber og eksistentielle 20’er-kriser, skabt af debutanten Rikke Louise Schjødt.

Der er ’Girls’-vibes i farvandet, men podcastværterne deler sig i to skarpt adskilte lejre...

Hør hvorfor i ugens udsendelse, der også runder den nye streamingtjeneste Quibi, der – måske! – er klar til at forsøde karantænetiden for os alle.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller din forektrukne podcast-app.