Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Mar 16, 2021

Det er ikke alle the kids, der er alright i denne uges program, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich hverken kan enes om HBO’s nye ungdomsserie ’Generation’ eller komiker Anna Juuls ’Min kamp’ på DR3.

I ’Generation’ følger vi en gruppe high school-teens i Orange County i Californien, der forsøger at tage pulsen på det moderne USA med en ærlig og humoristisk skildring af blandt andet wokeness, queer-identitet og et styks spontan fødsel på toilettet i det lokale mall.

Serien er skabt af den blot 19-årige Zelda Barnz og hendes to fædre, Ben og Daniel Barnz, og produceret af ingen ringere end Lena Dunham. Så hvorfor er Jacob ikke overbevist?

Fra solbeskinnede Cali går turen til regnvåde Købehavn, hvor komikeren Anna Juul giver den som sit alter ego Veronika Katina Martzen i DR3-serien ’Min kamp’.

Sammen med dokumentaristen Erik (Dulfi Al-Jabouri) forsøger Veronika at pitche en dokumentarserie om sig selv til, ja, DR3, men public service-højborgen vil hellere høre om Veronikas psykiske sygdomme (ligesom Anna Juul er det i virkeligheden, er Veronika både skizofren og bipolar) end om, hvorfor høje kvinder, ifølge Veronika, bliver udskammede i samfundet.

Juul blev kendt for sit arbejde på Den Korte Radioavis, men ’Min kamp’ stryger Lise mod hårene. Hvorfor? Lyt med!

OBS: Sidste uges Soundvenue Streamer måtte desværre aflyses med kort varsel pga. sygdom. Vi beklager radiostilheden!