Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jun 11, 2019

2019 byder på en vanvittigt velsignet seriesommer, og i denne uge kaster podbokserne Jacob og Lise sig over to af årets mest ventede titler, der har fået junipremiere med blot få dages mellemrum:

Det drejer sig selvfølgelig om ’Black Mirror’ sæson 5 på Netflix og ’Big Little Lies’ sæson 2 på HBO Nordic. Og forventningerne er mildest talt høje!

Holder Charlie Brookers sorte spejl endnu, eller er der kommet ridser i lakken på den ultra-hypede dystopi-serie? Hvilket afsnit kalder Jacob for »fremragende«, og hvorfor er Lise ikke enig?

Og kan Nicole Kidman, Reese Witherspoon – og Meryl Streep! – sparke nyt liv i de store små løgne på den anden side af første sæsons mordmysterium?

Yes, der er nok at tale om i ugens podcast, hvor værterne også runder den voksende kritik af forårets største slow-burn-hitserie, ’Chernobyl’.

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER på en halv time giver dig ugens bedste streamingtips i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at grave ned til guldet i det store streamingdyb.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller i din foretrukne podcast-app.