Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Apr 20, 2022

Ugen står i krimigenrens tegn når filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich ser nærmere på HBO Max-serien ’Tokyo Vice’ og Amazon Prime-filmen ’All The Old Knives’.

 

Selvom ’Tokyo Vice’ er delvist instrueret af ’Miami Vice’-skaberen Michael Mann, har de to titler intet med hinanden at gøre, og i ’Tokyo Vice’ er vi da også milevidt fra palmesus og cocainstøvede hawaiiskjorter.

I stedet følger vi den amerikanske kriminaljournalist Jake (Ansel Elgort), som kommer på sporet af en historie om stridende mafiabander i Tokyos underverden.

Sammen med efterforskeren Hiroto (Ken Watanabe) bevæger Jake sig ind i et miljø af korruption og ultravold – men kan man vende tilbage igen på halvvejen til helvede?

Fra Tokyo til Wien og Californien i danske Janus Metz fortættede krimifilm ’All The Old Knives’, hvori Chris Pine og Thandiwe Newton spiller to CIA-agenter og tidligere kærester, der mødes igen flere år efter forholdet sluttede.

Noget gik helt galt under den sidste opgave, duoen arbejdede sammen på, og chefen mistænker, at der kan have været en spion i CIA’s midte ... (indsæt spændingsmusik).

Jacob og Lise diskturer de to titler, men aller-allerførst vender værterne ugens måske mest bizarre »streamingoplevelse«:

Live-retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard, der i disse dage kan streames på Youtube.

Lyt med!