Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


May 7, 2020

Var alting bare meget bedre i de gode gamle Hollywood-dage, hvor en mand var en firskåren heteroseksuel mand og en kvinde var en hvid ungmø under 25...?

Serieskaber Ryan Murphy har før givet os hits som ’American Horror Story’, ’Glee’ og ’Pose’, og i glamourøse ’Hollywood’ tager han os nu med til La La Lands såkaldt »golden age« i 1940’erne – en æra, hvor glansbillederne på lærredet og stjernernes tandpastasmil dækkede over galoperende racisme, homofobi og censur.

’Hollywood’ vil omskrive filmhistorien og give oprejsning til minoriteter, men bliver det hele lidt for lækkert og feelgood, eller misser seriens kritikere (a la Politiken) en vigtig pointe?

Soundvenues filmredkatør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise diskuterer. Og kaster sig så over seriefilmatiseringen af en af sidste års mest hypede bøger: ’Normal People’ (’Normale mennesker’) af Sally Rooney.

Historien om irske arbejderklasse-Connell og overklasse-Marianne, der hemmeligt forelsker sig som teenagere, har taget læsere med storm verden over. Men er podcast-værterne lige så begejstrede for affæren, der skiller sig markant ud fra mange af tidens andre, mere farverige ungdomsserier?

Få svaret i denne uges Soundvenue Streamer, hvor Jacob og Lise også ser nærmere på et par af de mest interessante nye serie-trailers, der lover særdeles godt for sommerunderholdningen.