Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jun 25, 2019

Ugens podcast står i de forvirrede følelsers uhellige navn, når Jacob og Lise hudfletter to titler, der borer kniven i vores mest intime relationer – i MEGET forskellige miljøer.

Først skal det handle om den nye DR3-webserie ’10 år senere’, hvori de danske komikere Anders Grau og Martin Høgsted spiller et københavnerpar, hvis forhold er blevet mere leverpostej end kaviar, og sexlivet er skiftet ud med pengebekymringer og barnlige hverdagsskænderier.

Serien lægger sig i slipstrømmen på DR3-hits a la ’31’ og ’Yes No Maybe’, men kan Grau og Høgsted matche forgængernes succes? Og hvem af vores podcastværter er typen, der bitcher over åbne skuffer og høje knaselyde?

Herefter går turen mod en dyster fremtid i Netflix-filmen ’I Am Mother’, der har det danske stortalent Clara Rugaard i hovedrollen som en pige, der opfostres af robotten Mother. Debutinstruktør Grant Sputore kaster om sig med plottwists, men Lise og Jacob er langt fra enige om resultatet...

Find ud af hvorfor – og hør Jacob mane lukningsrygterne om ’Den Korte Radioavis’ i jorden! – når podcasten giver dig ugens bedste streamingtips på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.