Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


May 19, 2020

Der er helt nye toner i studiet i denne uge, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich får fornemt selskab af hiphop-ekspert Kristian Karl fra Soundvenue-søsterpodcasten Standard.

Trioen diskuterer big dick energy versus en hvid rappers mindreværdskomplekser i hitserien ’Dave’, der ifølge Jacob slægter Donald Glovers mesterlige ’Atlanta’ på. Rapper og komiker Dave Burd har bygget serien op om sig selv og sit rap-alter-ego, Lil Dicky, og det regner med gæstestjerner og satire over hiphop-miljøet i USA.

Men ikke alle i podcasten er lige charmet af fænomenet Dave og hans lille penis...

Musikken spiller videre i anden halvdel af udsendelsen, om end i helt andre rammer:

’La La Land’-instruktøren Damien Chazelle har produceret og instrueret Netflix-serien ’The Eddy’, der emmer af original late-night jazz skrevet af Glen Ballard og Randy Kerber, som tidligere har arbejdet med Alanis Morissette og Michael Jackson.

Det svinger på scenen i Paris, men kan plottet følge med? Og burde serieafsnit på over 60 min. overhovedet være tilladt?

Få svaret i Soundvenue Streamer, der også siger farvel til en af indie- og serielands dygtigste instruktører, der gik alt for tidligt bort i weekenden.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.