Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jul 14, 2022

I denne uge har filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich kun én titel på programmet – men mere kan det også dårligt blive til, når der først skal snakkes både Emmy-nomineringer og hvorfor, Duffer-brødrene er så bange for at slå deres børnskuespillere ihjel (ja, sidstnævnte spørgsmål har genereret en vis kritik på Soundvenues Facebook).

Efter at have vendt de største Emmy-overraskelser aka. de vildeste udelukkelser, kaster Jacob og Lise sig over AppleTV+-serien ’Black Bird’ produceret af Dennis Lehane – forfatteren til ’Shutter Island’, ’Gone Baby Gone’ og ’Mystic River’, og medskaber af HBO’s mesterlige Stephen King-serie ’The Outsider’.

’Black Bird’ er semi-baseret på en virkelig historie, og følger narkosælgeren Jimmy (Taron Egerton), som indgår en aftale med FBI om at slippe for fængsel, hvis han kan sweet talke seriemorderen Larry (Paul Walter Hauser) til at afsløre, hvor han har begravet sine ofre.

Jimmy lader sig indlogere i et af USA’s mest notoriske fængsler, men uret tikker og Larry er noget nær umulig at blive klog på.

Altid gode Greg Kinnear spiller efterforskeren, som forsøger at rejse nok beviser til sikre, at Larry ikke løslades før tid, og serien emmer af klassiske ’True Detective’-vibes.

Så hvorfor var de to podcastværter var ikke lige hooked fra start?

Lyt med!