Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Apr 7, 2021

Velkommen til en uge, hvor den både står på pangfarvet musikvideoæstetik med et kontroversielt twist og iskoldt gys, der (måske) giver ’Bly Manor’ baghjul på creepy-faktor.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich ser først nærmere på superstjernen Sias stærkt kontroversielle og voldsomt kritiserede musicalfilm ’Music’, hvori musen Maddie Ziegler spiller en teenagepige med autisme, der lades alene med sin alkoholiske storesøster Kazu, spillet af Kate Hudson.

’Music’ nyder i skrivende stund godt af en imponerende ringe score på 8 procent på Rotten Tomatoes, men er det hele virkelig så skidt, at det ikke er godt for noget? Betyder gode intentioner ikke en døjt, når resultatet er hårrejsende?

Jacob og Lise diskuterer, og vender så blikket mod et værk, der er mindst lige så hårrejsende, om end på noget anden vis.

Amazon Prime-serien ’Them’ går Jordan Peeles racegysere ’Get Out’ og ’Us’ i bedene, og de første par afsnit er ikke for sarte sjæle. Spørgsmålet er bare, om uhyggen også kan klare at blive spændt ud over hele 10 afsnit?

Lyt med!