Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 14, 2020

28 dage, 6 timer, 42 minutter og 12 sekunder... 

Så lang tid er der til verdens undergang, da den søvngængende teenager Donnie Darko bliver vækket af kaninskikkelsen Frank den 2. oktober 1988 i Richard Kellys film af samme navn fra 2001. 

I ugens afsnit forsøger Soundvenue Filmklub-værter Christian og Mathilde at dechifrere den hjernevridende coming-of-age-scifi-film, der ved at kombinere en mand i kanindragt, Jake Gyllenhaal som den forstyrrede Donnie og en vild og hjernevridende fortælling om paralleluniverser blev et vaskeægte kulthit. 

De taler blandt andet om, hvorfor den kritikerroste film floppede ved billetlugerne, men senere fandt en dedikeret fanbase, der til stadighed debatterer, hvad der egentlig foregår i filmen. 

Lyt med når værterne Christian og Mathilde prøver at finde hoved og hale i, hvor filmen begynder og slutter, og hvorvidt det gør den bedre eller ej at prøve at løse dens mysterie. 

De er langt fra enige om, hvorvidt ‘Donnie Darko’ fortjener anerkendelse som mere end et kulthit til tiden eller er klar til at gå i glemmebogen.

Soundvenue Filmklub er præsenteret i samarbejde med Viaplay.