Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


May 13, 2019

SPOILER ALERT: Lyt først til denne podcast – og læs først denne tekst – efter du har set ’Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 5.

---

Næstsidste afsnit af ’Game Thrones’ bød på et historisk danskermøde med fatal udgang. Få timer efter afsnit 5 blev blotlagt for verden, aflagde Pilou Asbæk – aka Euron Greyjoy – et besøg i vores studie til en ærlig snak om hans medvirken i verdens største tv-serie.

Her fortæller den danske stjerne, hvordan han over for seriens to hovedforfattere sagde, at han nægtede af dø – og hvordan han på en måde fik sin vilje. Pilou Asbæk har nemlig sine egne skumle planer for Euron Greyjoy, som han måtte tage et radikalt valg på vegne af efter sine første, nedbarberede optrædener i sæson 6.

Skuespilleren afslører også, hvad man skal lægge i Eurons sidste opsigtsvækkende replik. Han røber, hvorfor han ikke har set et sekund af serien, efter han selv kom med i den, og hvordan han har læst så lidt af manuskriptet, at Nicolaj Coster-Waldau himlede af ham. Og så beretter han om, hvordan man kommer ind i et fasttømret hierarki på et set, som har kørt i seks år forinden.

SOUNDVENUE STREAMER leverer hver uge inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.