Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jan 9, 2020

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich er tilbage fra ferien og kickstarter 2020 med et brag:

I denne uge har streaming-podcasten nemlig fået VIP-besøg af serieskaberne og skuespillerne Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag til en fuldfed spoiler-snak om fjerde sæson af deres rasende populære webserie ’32’, der lige er landet på Yousee.

Julie og Jespers urkomiske og varme skildring af deres eponyme alter-egoer som navlepillende, lattedrikkende millennial-københavnere med galoperende 30-års kriser har siden første sæson (’29’) i 2018 gjort serien til en af de bedste og mest generations-rammende på dansk tv.

Og så har den etableret et helt entourage af nye skuespillertalenter foruden Julie og Jesper selv, heriblandt også Amalie Lindegaard, der netop er blevet nomineret til en Robert for sin birolle i serien, og Ole Felt Andersen.

Hvordan føles det at indspille intime scener med en af sine gode venner? Er (fiktive) Julie og Jesper bedre som BFFs end kærester? Og hvordan skal vi tolke fjerde sæsons overraskende slutning?

Lyt med og få svarene i ugens podcast, hvor Jacob og Lise også diskuterer Netflix-serien ’Dracula’ fra skaberne af ’Sherlock’, der har vores egen Claes Bang i hovedrollen som blodtørstig greve.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.