Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 27, 2021

Der er sket store ting i det danske streaminglandskab i denne uge, hvor HBO Max endelig har gjort sit indtog, klar til at konkurrere med Netflix, Disney+ og alle de andre.

Men hvad er HBO Max for en størrelse? Er det HBO Nordic, bare med nyt navn (spoiler: nej)? Og hvad kan man finde derinde?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich går på jagt på den nye tjeneste, og anbefaler begge et par spritnye titler, du kan kaste dig over i aften. Men ikke alt er lige lyserødt på HBO Max ...

I anden halvdel af programmet vender værterne snuden mod det københavnske (nærmere betegnet Lises gamle gård på Nørrebro), hvor DR3-serien ’Vores sidste sommer’ udspiller sig.

En aften i byen møder de to gamle venner Nicolai (Mathias Rahbæk) og Philip (Aske Bang) den mystiske Agnes (Sofie Torp), og da begge fyre brænder varmen på kvinden, er kimen lagt til et klassisk trekantsdrama.

Både Jacob og Lise havde ganske andre forventninger til plottet end det, serien gav dem, men er det så godt eller skidt?

Lyt med!

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.