Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Jan 29, 2020

Efter to spillefilm og en dokumentar om tragedien på Utøya kunne man fristes til at stille spørgsmålstegn ved, om vi nu også har behov for at se begivenhederne udfoldet i en seks timer lang dramaserie.

Så kan NRK’s ’22. juli’ overbevise vores to podcastværter om sin relevans?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer serien, der har været over otte år undervejs og krævet enorm research – og som har et ganske andet fokus end filminstruktørerne Erik Poppes ’Utøya: 22. juli’ og Paul Greengrass ’22. juli’.

Inden podcasten vender blikket mod vor nabo mod nord, skal det imidlertid handle om noget helt andet i Safdie-brødrenes (’Good Time’) længe ventede ’Uncut Gems’ med Adam Sandler.

Komikeren har her en af sine seriøse roller som speed-snakkende juveler i New Yorks diamantdistrikt, og fortællingen ræser afsted i et så hektisk tempo, at The Guardians filmanmelder i spøg har anbefalet at udstyre filmen med en helbredsadvarsel.

Men hvad mener Jacob og Lise om Safdie/Sandler-ægteskabet på Netflix? Blev Sandler snydt for en Oscar-nominering? Og hvad laver The Weeknd på rollelisten?

Få svarene i SOUNDVENUE STREAMER, der også runder den nye trailer til Susanne Biers HBO-serie ’The Undoing’ med Nicole Kidman og nyheden om et nyt samarbejde mellem ’True Detective’-kollegerne Matthew McConaughey og Nic Pizzolatto.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i iTunes, Spotify eller i din foretrukne podcast-app.