Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 29, 2019

Det var årtiet, hvor Robert Pattinson blev cool. Hvor Peggy Olson blev til Offred. Hvor rumfilm var de eneste, der kunne måle sig med superheltenes boxoffice-rekorder. Hvor ligestilling kom på dagsordenen, standupperne faldt og gyserfilmen blev racepolitisk.

I anledning af Soundvenues store tema Farvel til 10’erne, tager denne særudgave af SOUNDVENUE STREAMER kærlig afsked med film- og serieårtiet der (næsten) er gået – med et twist!

Jacob og Lise stiller nemlig hver især hinanden tre skarpe spørgsmål, der dykker ned i nogle af årtiets største tendenser og mystiske trends, fra de fantastiske til de forargelige. Og så afslører værtsduoen også deres personlige all time-favorit blandt årtiets filmperler.

Hvilken ny instruktør taler vi stadig om, om 20 år? Er Christopher Nolan blev forbigået af Soundvenues filmredaktion? Hvad er Jacob seriøst træt af at høre OM – og hvem gider Lise ikke længere høre PÅ?

Få svarene i denne uges SOUNDVENUE STREAMER, der sender dig videre med posen fuld af anbefalinger fra 10’erne. Alt sammen på under 35 minutter.

 

Læs meget mere om temaet Farvel til 10'erne på Soundvenue.com.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.