Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Dec 11, 2019

Er der gråzoner i samtykkedebatten? Skal piger blive bedre til at sige fra? Og hvordan ville du selv reagere, hvis en af dine venner blev anklaget for krænkelser?

I tre afsnit viser DR3-serien ’Natten til lørdag’ os tre sider af samme sag, hvori et hurtigt knald på toilettet til en gymnasiefest kører ad sporet. Serien er effektiv, men er udlægningen fair overfor den mandlige hovedperson, der bliver stemplet som voldtægtsmand?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer, og inddrager både den kritik, ’Natten til lørdag’ har fået af anmeldere på Soundvenue og i Politiken såvel som serieskabernes egen forklaring i vores interview på Soundvenue.com.

Herefter bevæger podcast-værterne sig over på Apple TV+, hvor det skal handle om den plottvist-fanatiske instruktør M. Night Shyamalans (’Den sjette sans’) creepy gyserserie ’Servant’.

’Servant’ spiller ud som et mystisk mash-up af ’Rosemary’s Baby’ og ’Suspiria’. Men er det nu også helt godt? Og kan Jacob overhovedet holde til baby-horror?

Lyt med i ugens podcast, hvor værterne også vender de nyligt annoncerede Golden Globes-nomineringer, der sendte kærlighed til flere tidligere Streamer-favoritter – men som også forbigik nogle af årets bedste serier.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i iTunes, Spotify eller din foretrukne podcast-app.