Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Oct 22, 2019

Der er nye stemmer i studiet i denne uges udgave af SOUNDVENUE STREAMER, hvor Jacob er på barsel og Lise derfor har ikke bare én, men to skarpe gæster på besøg.

Først kigger freelanceskribent og fast Soundvenue-anmelder Freja Dam ind for at snakke om seriefilmatisering af kulttegneserien ’Watchmen’ på HBO Nordic – realiseret af manden bag ’Lost’ og ’The Leftovers’, Damon Lindelof, som Freja for nylig har interviewet i New York.

’Watchmen’s kontroversielle helte borer kniven i USA’s racespændinger, og Regina King gør en stærk figur som hårdtslående selvtægthævner i centrum. Men er der også noget at komme efter, hvis man ikke er superhelteaficionado? Genrefangirl Lise og superhelteskeptiker Freja diskuterer.

Herefter er vi vidne til den første Soundvenue-podcast-crossover nogensinde (!!), når Standard-vært og redaktionens hiphopekspert Kristian Karl griber gæstemikrofonen for at diskutere Netflix-serien ’Rhythm + Flow’.

Realityserien positionerer sig som en slags ’X-factor’ for unge rap-håb med Cardi B, T.I. og Chance the Rapper i dommerpanelet – men mister kunsten sit bid når man pakker skæbnerne fra ghettoen ind i et lyserødt MTV-filter?

Du får alle svarene i SOUNDVENUE STREAMER, der også runder seneste nyt om Mads Mikkelsens Netflix-film. Og en vis ’Friends’-stjernes rekord-debut på Instagram.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.