Preview Mode Links will not work in preview mode

Soundvenue streamer


Mar 23, 2021

Det er en glædens uge:

Ikke nok med, at værter Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich er genforenet i det fysiske podcaststudie (med kanelsnurrer på bordet!), der skal også snakkes superhelte på streaming til den helt store guldmedalje.

Og det kan særligt én af værterne dårligt få armene ned over.

Først skal det handle om Disney+’s nye Marvel-serie ’The Falcon and the Winter Soldier’, der følger Anthony Mackies Falcon og Sebastian Stans Winter Soldier efter begivenhederne i ’Avengers: Endgame’.

I modsætning til den syrede Marvel-serie ’WandaVision’, er vi her mere nede på jorden med et klassisk buddy-setup og labre actionsekvenser – men gør det serien mere tilgængelig for den almene seer eller, gys, bare lidt kedelig?

Fra Marvel-stalden går turen over til konkurrenterne hos DC, hvor blockbusteren ’Wonder Woman 1984’ får streaming-premiere på HBO Nordic.

Filmen skulle have været en af sidste års IMAX-baskere, men ramlede som så mange andre titler panden mod coronamuren af lukkede biografer.

Nu indtager heltinden den lille skærm, og skaber dyb splittelse blandt værterne, der begge har meget stærke reaktioner på 80’er-festen ...

Lyt med, når superheltene skal kæmpe om din streaming-gunst!